vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

NVE har fattet vedtak om stanse turbiner i Tysvær vindpark om natta på grunn av støy.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har i dag fattet vedtak som pålegger Tysvær Vindpark AS å stanse vindturbinene T1, T2, T3, T7 og T10 mellom klokka 19.00 og klokka 07.00. Turbinene skal være avstengt inntil det kan dokumenteres at avvikende støy ikke forekommer, skriver NVE i en melding. – Støyen...
Artikkelen er 239 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.