frantzen
Administrerende direktør Eirik Frantzen i Nordkraft. Foto: Nordkraft

Eierne skal ta den endelige beslutningen andre kvartal i år.

  • Atle Abelsen

Kraft-konsolideringen Nordland fortsetter. Selskapet Nordkraft AS la i dag ut en melding på sine nettsider om at de er i dialog med energiselskapene Trollfjord AS og Andøy Energi AS (inkludert søsterselskapet Andøy Energi Nett AS) om en fusjon. Dette begrunner selskapet med «store endringer som følge av elektrifisering og digitalisering...
Artikkelen er 356 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.