dvergfossen
Dvergfossen er utstyrt med to identiske francisaggregater på til sammen 9 MW fra Rainpower. Foto: Hywer

Koronaen hjalp til da Dalane Kraft så vidt klarte fristen for å kunne søke om elsertifikater.

  • Atle Abelsen

Totalentreprenøren Hywer kom akkurat tidsnok i mål med å produsere strøm til nettet fra Dvergfossen kraftverk for at den endelige eieren Clemens Kraft AS senere skal kunne søke om elsertifikater. Fristen var 31. desember 2021, Hywer brøt snøret fire dager før. – Det var viktig for oss for å kunne...
Artikkelen er 745 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.