mast
Det er nå svært tynt med oppdrag i entreprenørbransjen, og prisene presses nedover. Arkivfoto: Elvia

Den snart to år lange anbudstørken for linjeentreprenører vedvarer. Nå har de begynt å permittere arbeiderne.

  • Atle Abelsen

Entreprenørselskapene som bygger ledninger i Norge, sliter fortsatt. Med ett unntak melder de at ordreinngangen i beste fall er tynn. Mange av entreprenørene har allerede permittert store deler av montørstokken, enda flere har leid ut over halvparten til annen anleggsvirksomhet. Prisene presses, selskapene er bekymret for framtida når inntjeningen går...
Artikkelen er 675 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.