brende
Administrerende direktør Hege Brende i Rainpower. Foto: Atle Abelsen

Turbinprodusenten Rainpower permitterer 14 ansatte i en tid med stort behov for økt kraftproduksjon. Administrerende direktør Hege Brende mener kraftselskap og politikere må kjenne sin besøkelsestid.

  • Jørn-Arne Tomasgard

I forbindelse med høy strømpris, økt behov for strøm som følge av elektrifisering, og stor motstand mot vindkraftprosjekter på grunn av beslag av naturressurser, er modernisering av vannkraftverk trukket frem som den enkleste og raskeste veien til økt kraftproduksjon. Da blir det et paradoks at den eneste norske produsenten av...
Artikkelen er 803 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.