knut kroepelien
Administrerende direktør i Energi Norge, Knut Kroepelien. Foto: Øyvind Zambrano Lie

«Regjeringens havvindplan innebærer en halvering av ambisjonsnivået i første fase, mens andre land satser for fullt», advarer Energi Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Onsdag la regjeringen fram sin havvindplan, der de går inn for at de første 1500 megawattene bunnfast havvind fra Sørlige Nordsjø II skal føres i land med en radial til Norge. «Regjeringen bremser havvindsatsingen i Nordsjøen», skriver Energi Norge i en pressemelding. «Utsettelsen av en beslutning om hybridnett går på...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.