Jens Bjørn Staff
Jens Bjørn Staff, konsernsjef i Skagerak Energi. Foto: Ole Walter Jacobsen

Skagerak Energi i 2021 fikk et resultat etter skatt på 1,89 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Resultatet er en betydelig økning fra 2020, da det endte på 534 millioner kroner innregnet gevinst ved salg av Fjordkraft-aksjer som utgjorde 289 millioner kroner. De høye kraftprisene var sterkt medvirkende til rekordresultatet, skriver selskapet. Skagerak-konsernets netto driftsinntekter endte i 2021 på 6,1 milliarder kroner, mot 2,0 milliarder kroner året...
Artikkelen er 76 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.