viggeby
Viggeby kraftverk, ett av 22 kraftverk Småkraft nå har kjøpt i Sverige. Foto: Småkraft AS

Sikrer seg over 70 nye GWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

14. februar kjøpte Småkraft 22 av Tekniska Verken sine småkraftanlegg i Sverige. Med det har Småkraft nå bygget en portefølje i Sverige på over 70 GWh, og flere transaksjoner er på gang, skriver selskapet i en pressemelding. Kraftverkene som ble overtatt mandag er alle lokalisert i prisområdet SE3, i Småland,...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.