mast
Illustrasjonsfoto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Gjennomsnittlig strømpris for husholdningene, utenom avgifter og nettleie, var på hele 108,1 øre/kWh i 4. kvartal 2021.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er rundt 69 øre/kWh høyere enn gjennomsnittet for 4. kvartal de siste fem årene, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). – Strømprisen i 4. kvartal, uten avgifter og nettleie, er det høyeste prisnivået vi har målt i statistikken noen gang, uavhengig av kvartal. Det gjelder også hvis vi...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.