Tokke
Maskinsalen i Tokke kraftverk. Illustrasjonsfoto: Statkraft

«Det største foreslåtte krafttapet i en revisjonssak hittil».

  • Øyvind Zambrano Lie

I februar i fjor kom NVE med sin innstilling i vilkårsrevisjonen Tokke-Vinje. I en kommentar til OED gir Statkraft uttrykk for at de synes det foreslåtte krafttapet er stort. «De foreslåtte vilkårene til vannslipp og tiltak i Tokkeåi gir et krafttap på 44 (53)2 GWh/år. Dette er det største foreslåtte...
Artikkelen er 503 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.