mast vinter
Illustrasjonsfoto: Henrik Glette/Statnett

Fikk inn rekordhøye 600 millioner kroner i januar, nesten like mye som de tjente på utenlandsforbindelsene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Flaskehalsinntektene til Statnett fortsetter å være høye. I januar 2022 har flaskehalsinntektene vært 1,4 milliarder kroner, som er ny månedsrekord, går det fram av tall selskapet la fram i dag. 800 millioner kroner av dette kom fra utenlandsforbindelsene til Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Storbritannia. Men hele 600 millioner kroner...
Artikkelen er 511 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.