støre
Statsminister Jonas Gahr Støre. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Det er godt å velge fleksible løsninger, sier statsministeren til Energiteknikk. – Premissene for prosjektet er at kabelen skal gå til det norske fastlandet, sier Trygve Slagsvold Vedum.

  • Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen la onsdag ettermiddag fram sin havvind-satsing på Vippetangen i Oslo, med fire statsråder til stede, inkludert statsministeren selv. Spørsmålet de fleste lurte på, om det skal bygges hybridkabler, kom det ikke noe endelig svar på, men det ble i det minste klart at den første forbindelsen blir en radial....
Artikkelen er 1414 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.