kollsnes-linje
Statnett foreslo i fjor å bygge en tredje forbindelse til Kollsnes fra enten Samnanger eller Modalen. Illustrasjon: Statnett

Olje- og energidepartementet støtter Statnetts konseptvalgutredning for Bergensområdet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har Statnett  laget en konseptvalgutredning for å øke nettkapasiteten i Bergen og omegn og anbefaler en ny 420 kV-forbindelse fra Samnanger til Kollsnes. Olje- og energidepartementet har nå gitt en uttalelse til utredningen der de gir Statnett grønt lys for å jobbe videre med flere aktuelle...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.