gjersvold
Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi . Foto: Stein Arne Bakken

Har kjøpt 10 prosent av Odfjell OceanWind.

  • Øyvind Zambrano Lie

TrønderEnergi kommer sammen med Blystadgruppen inn som eier i Odfjell OceanWind forbindelse med en kapitaløkning på 100 millioner kroner. De nye eierne går inn med 25 millioner kroner hver, som sikrer begge en eierandel på 10 prosent. Odfjell Drilling og Odfjell-familien skyter selv inn 50 millioner kroner i kapitaløkningen. —...
Artikkelen er 239 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.