wisting
Slik kan Wisting-innretningen i Barentshavet bli seende ut. Illustrasjon: Equinor

Equinor vil bygge 340 kilometer lang kraftkabel fra Hammerfest.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energiteknikk skrev nylig at forbruket i Hammerfest kan øke fra 150 MW i dag til opp mot 800 MW, og at Wisting-feltet er med å bidra til det, i tillegg selvsagt til Melkøya-anlegget. I dag la Equinor fram sin konsekvensutredning for utbygging og drift av Wisting, og der går det...
Artikkelen er 419 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.