fauske
Administrerende direktør i Wattn, Øystein Vikingsen Fauske. Foto: Wattn

Det nye strømselskapet Wattn kjøper alle aksjene i Vestlandsenergi fra Eviny.

  • Øyvind Zambrano Lie

Wattn er et nytt strømselskap som de fire energikonsernene TAFJORD, Sogn og Fjordane Energi, Tussa og Sognekraft står bak. Vestlandsenergi er et kraftomsetningsselskap med i underkant av 8000 kunder og er 100 prosent eid av Eviny AS. Omsetningen i 2021 var på i underkant av 100 millioner kroner. Selskapet holder...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.