Turbin
Arbeid på en høytrykks francisturbin.
Foto: Rainpower

Aker Solutions har avtalt å kjøpe 100 prosent av aksjene i Rainpower fra Aker Horizons, som kjøpte Rainpower i januar i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Oppkjøpet bygger på Aker Solutions’ vekststrategi og vil ytterligere styrke dets tilbud innen fornybar. Aker Solutions ser sterke industrielle synergier i å videreutvikle Rainpower til et innovativt vannkraftteknologiselskap for å optimalisere vannkraftutbygginger og drift», skriver Aker Solutions i en børsmelding onsdag. «Dette oppkjøpet vil utfylle Aker Solutions’ eksisterende fornybarportefølje og...
Artikkelen er 403 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.