energieffektivisering
Bare én av fem velger å energioppgradere når de rehabiliterer. Foto: Kristoffer Gjennestad

Politikerne ville redusere energibruken i norske bygninger med 10 TWh. I stedet kommer vi til å bruke 3 TWh mer.

  • Atle Abelsen

I 2016 vedtok Stortinget et mål om at norske bygninger skulle bruke 10 TWh mindre energi i 2030 enn den samme bygningsmassen gjorde i 2015. Dette målet ble tatt inn i Solberg-regjeringens Granavolden-plattform, og Støre-regjeringen har varslet at de vil videreføre arbeidet for å nå dette målet. Feil retning Men...
Artikkelen er 643 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.