mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

I februar var gjennomsnittsprisen for Sør-Norge (NO1, NO2 og NO5) på litt over 120 øre. Støtte til strømregningen blir i overkant av 50 øre/kWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en melding fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE. Som kjent gis det fra januar kompensasjon for 80 prosent av prisen over 70 øre/kWh. Både i prisområde NO1 (Oslo) og NO2 (Kristiansand) var gjennomsnittsprisen i februar 120,54 øre/kWh og støttesatsen ble 50,54 øre/kWh. I NO5 (Bergen)...
Artikkelen er 89 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.