aasland
Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Å ha nærhet til bransjen og snakke med fagfolk tror jeg har betydning for avgjørelsene våre, sier Terje Lien Aasland. Likevel omfavner han ikke hybridkablene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Aasland tok mandag over som olje- og energiminister etter Marte Mjøs Persen Persen, som igjen tok over etter arbeidsminister at Hadja Tajik, som trakk seg. Persen hadde begrenset erfaring fra kraftbransjen før hun tiltrådte i høst. Det motsatte må kunne sies om Aasland. Han kommer fra Skien, er utdannet energimontør,...
Artikkelen er 1144 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.