forbrukerrådet fredrik
Avdelingsdirektør for forbrukerpolitikk og kommunikasjon i Forbrukerrådet, Fredrik Färber. Foto: Von kommunikasjon

«Energifattigdom vil etter vårt syn utfordre tilliten til kraftsystemet og aktørene i det», skriver Forbrukerrådet.

  • Øyvind Zambrano Lie

«En situasjon der norske forbrukere over tid ikke har råd til å sikre tilstrekkelig oppvarming av boligen i vintermånedene eller til nødvendig forbruk, vil ramme den enkelte forbruker hardt. Det kan også utfordre tilliten til et markedsbasert energisystem», advarer avdelingsdirektør for forbrukerpolitikk og kommunikasjon i Forbrukerrådet i et høringsinnspill om...
Artikkelen er 467 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.