mast
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Endringer av reglene for nettselskapenes leveringsplikt kan gi mer effektiv utvikling av nettet, ifølge ny RME-rapport.

  • Øyvind Zambrano Lie

Delvis fritak fra leveringsplikten, krav om kompensasjon ved fritak, og anleggsbidrag ved reinvesteringer, er muligheter som foreslås i en rapport Thema Consulting Group har laget for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE. Nettselskapenes leveringplikt innebærer at alle kunder i nettselskapenes konsesjonsområde har rett til å bli tilknyttet nettet har plikt til...
Artikkelen er 396 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.