mongstad
BKK, Equinor og Air Liquide har hatt planer om å bygge hydrogenfabrikk på Mongstad ved Bergen. Foto: Dag Erik Hagesaeter/Wikimedia Commons

Eviny ber om enda mer støtte fra myndighetene.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Eviny, Equinor og Air Liquide har besluttet å legge hydrogenprosjektet Aurora på is. «I påvente av at markedet for flytende hydrogen utvikler seg, vil partene forløpende vurdere om det er grunnlag for å videreføre satsingen», skriver Eviny i en pressemelding. Partene har siden 2019 utviklet det som skal være en...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.