mast
Foto: Guri Holte

Linea setter 1. april ned nettleien for alle private- og næringslivskunder på Helgeland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Linea setter 1. april ned nettleien for alle private- og næringslivskunder på Helgeland. En av årsakene til reduksjonen er at Statnett i februar varslet at de reduserer nettleien med nærmere 4 milliarder kroner på landsbasis. – Denne reduksjonen utgjør rundt 33,7 millioner kroner i vårt nettleiegrunnlag, sier daglig leder i...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.