wetterhus
Administrerende direktør Tore Morten Wetterhus i Glitre Energi Nett har ingen konsesjoner i skuffen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Linjeentreprenørene vansmekter mens ledningsprosjektene står i kø. Energiteknikk leter etter flaskehalsene.

  • Atle Abelsen

I forrige utgave av Energiteknikk skrev vi om linjeentreprenørene som fortviler over lite fart i markedet og så å si ingen anbud å regne på. Det fører til at entreprenører må permittere store deler av arbeidsstokken, og omdisponere eller leie ut resten. Da kan det bli en utfordring å opprettholde...
Artikkelen er 528 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.