kart
Forbindelsen mellom Boris Gleb i Russland og Kirkenes. Kart: NVE

Setter kapasiteten på ledningen mellom Boris Gleb og Kirkenes til null på ubestemt tid.

  • Øyvind Zambrano Lie

I slutten av 2020 fikk Statnett forlenget sin konsesjon for å eie og drive forbindelsen mellom Boris Gleb i Russland og Kirkenes i fem år, slik Energiteknikk omtalte. Tilgjengelig importkapasitet på ledningen er normalt 58 MW. Nå har imidlertid Statnett satt kapasiteten på linjen på ubestemt tid til null, melder...
Artikkelen er 369 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.