carsten jensen
Carsten Stig Jensen, leder av vannkraftseksjonen i NVE. Foto: NVE

Setter av ressurser for å behandle søknadene som ligger i kø.

  • Øyvind Zambrano Lie

I januar skrev Energiteknikk at behandlingen av småkraftsaker ifølge Småkraftforeninga var så treg at mange ikke engang ser vitsen med å søke. NVE forsvarte praksisen med at de måtte prioritere konsesjoner til nett og arbeid med store dammer først, og at dette var helt naturlig, ikke minst med tanke på...
Artikkelen er 389 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.