levy
Håkon Levy blir ny finansdirektør i Glitre Energi. Foto: Glitre Energi

Håkon Levy tar over etter Margrethe Smith, som er ansatt som ny økonomidirektør i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Levy har inntil nylig vært finanssjef og konstituert CFO/økonomidirektør i Glitre Energi-konsernet, og er nå ansatt som finansdirektør på permanent basis og går inn i konsernledelsen, går det fram av en pressemelding fra Glitre Energi.

– Håkon er en meget godt kvalifisert kandidat, som vil sikre kontinuitet og stabilitet i stillingen i en viktig fase for Glitre Energi, sier konsernsjef Pål Skjæggestad i Glitre Energi i meldingen.

Levy kom til Glitre Energi fra DNB Markets i 2013. Han har en mastergrad i finans fra BI (siviløkonom) og er sertifisert finansanalytiker fra Norge Handelshøyskole. Han startet karrieren som konsulent i PA Consulting Group før han jobbet åtte år som finansanalytiker i Fondsfinans og DNB Markets med kraft og fornybar energi.

Levy har i tillegg en rekke styreverv blant annet i Viken Fiber, Nettpartner, Aidon, Becour og Zephyr. Han er 41 år gammel, bor i Oslo med samboer og to barn.