skau
Jon Anders Skau starter som ny kommunikasjonssjef i Agder Energi 1. april. Foto: Agder Energi

Agder Energi har ansatt Jon Anders Skau som ny kommunikasjonssjef.

  • Øyvind Zambrano Lie

Skau begynte i Agder Energi i 2016, og har hatt flere oppgaver i konsernet. De siste årene har han hatt kommunikasjonsansvar for konsernets industrielle satsinger som havvind og batteriselskapet Morrow Batteries. Han har tidligere redaksjonell erfaring fra mediehuset Fædrelandsvennen.

– Jon Anders har vist et strategisk blikk og god forståelse av virksomheten og den omstillingen bransjen står i. Som kommunikasjonssjef får han en viktig oppgave med å videreutvikle konsernets kommunikasjon og posisjonere Agder Energi som det mest moderne og verdiskapende selskapet innen fornybar energi og grønn industri i Norge, sier kommunikasjonsdirektør i Agder Energi, Kristin Dale, i en melding.

Stillingen som kommunikasjonssjef er nyopprettet. Skau begynner i stillingen 1. april.