rosenberg
Foto: Hafslund Eco

Rosenberg Worley og Blåvinge – et partnerskap mellom Fred. Olsen Seawind, Hafslund Eco og Ørsted – inngår samarbeid om flytende havvind.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtalen omfatter et eksklusivt samarbeid hvor Blåvinge og verftet Rosenberg sammen skal utvikle planer for hvordan storskala flytende havvind kan bygges ut i Norge ved hjelp av norske leverandører, opplyses det i en pressemelding. Dersom Blåvinge får konsesjon til å utvikle flytende havvind på Utsira Nord, er det store investeringer...
Artikkelen er 202 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.