klo
Roar Klo er ansatt som områdeleder når Laje nå vil etablere seg i Troms. Foto: Laje

Roar Klo er ansatt som områdeleder når Laje nå vil etablere seg i Troms.

  • Øyvind Zambrano Lie

Over flere år har Laje deltatt i større prosjekter i Nord-Norge, og nå ønsker de å satse videre med egen entreprenøravdeling i Troms. – Laje ser på Troms-regionen som et svært interessant område for vekst, og nå ønsker vi å etablere oss med nødvendige lokasjoner for å bli en solid...
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.