havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Regjeringens forslag vil ikke gi havvind i stor skala før godt etter 2030, advarer Norwea, som kommer med forslag til endringer i det planlagte regelverket.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Sannsynligvis vil konsesjonsprosessene etter gjeldende og varslet regelverk ikke gi utbygging før etter 2030 dersom ikke ytterligere tiltak iverksettes – i klar motsetning til den politisk ønskede utviklingen», skriver Åslaug Haga, daglig leder i Norwea, i et brev til energiminister Terje Lien Aasland, datert 11. mars, som Energiteknikk har sett....
Artikkelen er 333 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.