skarelva
Skarelva kraftverk i Narvik i Nordland.

Til tross for høye kraftpriser gjorde sikringstap at Småkraft AS i fjor gikk i minus.

  • Øyvind Zambrano Lie

Småkraft AS forbedret sitt driftsresultat (justert EBITDA) med 177 prosent fra 6,0 millioner euro til 17 millioner euro fra 2020 til 2021, skriver selskapet i en børsmelding. Småkraft har imidlertid forhåndssolgt deler av sin produksjon til fastsatte priser som ledd i sin sikringsstrategi. På grunn av høye kraftpriser reduserte dette...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.