Ivantjärns
Dammen til Ivantjärn kraftverk, ett av de siste ti verkene Småkraft har overtatt i Sverige. Foto: Småkraft

Småkraft AS har kjøpt Bångbro Kraft AB fra Sandviken Energi Aktiebolag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Transaksjonen omfatter ti kraftverk med en samlet produksjon på 24 GWh. Med dette har Småkraft nå bygget en portefølje i Sverige på nær 100 GWh, skriver Småkraft i en pressemelding. Høyprisområde Kraftverkene, som ble overtatt mandag denne uken, er geografisk samlet i Jädrån, nord for Sandviken, i prisområde SE3. «For...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.