logen
Politikerdebatt på Norweas årskonferanse. F.v. Rasmus Hansson (MDG), Ola Elvestuen (V), Nikolai Astrup (H), Lars Haltbrekken (SV) og Mani Hussaini (Ap). Foto: Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen bruker ekstra tid på havvind-utredning for å unngå å eksponere vannkraften for Europa. – Et virkelig trist signal, sier Rasmus Hansson (MDG).

  • Øyvind Zambrano Lie

Temperaturen var tidvis høy, og ikke engang politikerne fra Olje- og energidepartementet holdt tilbake under Norweas årskonferanse i Gamle Logen i Oslo torsdag. Statssekretær Elisabeth Sæther i OED satte tonen: – Det er ingen tvil om at både slik situasjonen var før krigen i Ukraina, men særlig nå når energisikkerhet...
Artikkelen er 960 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.