Åkerlund
Kontoret i Esbo vil bli i ledet av Fredrik Åkerlund. Foto: Statkraft

Det 19. landet Statkraft er til stede i.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kontoret vil fokusere på skreddersydde energiløsninger og tilby langsiktige kraftavtaler til industrielle kunder og utbyggere, investorer og produsenter av fornybar energi i Finland, skriver Statkraft i en pressemelding. Kontoret skal ligge i Esbo, like utenfor Helsinki, og Finland blir det 19. landet der Statkraft er til stede med egne ansatte....
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.