holvik
SFEs direktør for økonomi og finans, Martin Holvik. Foto: SFE

SFE fikk et underskudd etter skatt på 65 millioner kroner i 2021, mot et overskudd på 200 millioner kroner året før.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Årsaken til det svake resultatet er de rekordtorden prisforskjellene mellom sør og nord i Norge og effekten dette har hatt på vår prissikring, sier selskapets direktør for økonomi og finans, Martin Holvik, i en pressemelding. Allerede i januar gikk selskapet ut og varslet om dette, slik Energiteknikk har omtalt....
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.