Kristiansand
Kraftforbruket øker i Kristiansand (bildet). Foto: Kjell Inge Søreide/Agder Energi Nett

Agder Energi Nett skal bygge ny transformatorstasjon i Kristiansand sentrum.

  • Øyvind Zambrano Lie

Investeringen er på vel 250 millioner kroner, og den nye transformatorstasjonen skal etter planen settes i ved årsskiftet 2024/2025, skriver selskapet i en pressemelding. − Kristiansand sentrum og havneområdet spesielt vil få kraftig forbruksøkning framover. Det er innmeldt kraftbehov på 48 MW i området, og for å ha nødvendig kapasitet...
Artikkelen er 209 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.