glitre
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Glitre Energi oppnådde 32 prosent lavere pris enn markedsprisen.

  • Øyvind Zambrano Lie

I 4. kvartal 2021 ble resultat etter skatt 186,7 millioner kroner, mot 129,7 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet (EBITDA) for konsernet i 4. kvartal ble 436,5 millioner kroner, sammenlignet med 179,6 millioner kroner i samme periode i fjor. «Hovedårsaken til økningen er høyere resultater fra Vannkraftproduksjon som...
Artikkelen er 206 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.