nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: Statnett

Statnett dro inn 718 millioner kroner på forbindelsene til Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Storbritannia i februar.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev for en måned siden, var Statnetts flaskehalsinntekter rekordhøye i januar. Hele 140 millioner euro dro de inn, hvorav 80 millioner euro kom fra utenlandsforbindelsene til Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Storbritannia, mens 60 millioner euro kom fra interne flaskehalser. Nå er Statnetts tall for februar klare. De...
Artikkelen er 187 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.