aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Skjermdump: Stortinget

Energiminister Terje Aasland mener energikommisjonens mandat er bredt nok til å kunne vurdere norsk energipolitikks påvirkning på Europas sikkerhetspolitikk.

  • Øyvind Zambrano Lie

I forrige uke ble tidligere energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) grillet i Stortinget om hvorvidt regjeringen vil forsere arbeidet med havvind med hybridkabler for å gjøre Europa mindre avhengig av Putins gass. I går møtte Terje Aasland for gang i Stortingets spørretime som statsråd, uten at opposisjonen slapp tråden. Venstres...
Artikkelen er 480 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.