Kittilsen
Per Christian Kittilsen, ansvarlig for Fortums tre vindparker i Nordland, talte onsdag på PTK. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det var først da Fortum solgte seg ned til mellomeuropeiske fond, at eierskapet ble opplevd som utenlandsk.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Som ansatt i Fortum er jeg veldig klar over at det er et utenlandsk selskap, sa Per Christian Kittilsen, ansvarlig for Fortums tre vindparker i Nordland, på Energi Norges produksjonstekniske konferanse (PTK) på Gardermoen onsdag. – Men det er veldig interessant å se at tre vindparker som vi har...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.