aasland
Energiminister Terje Aasland snakket torsdag på Energi Norges vinterkonferanse. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Ukraina-krisen vil gjøre at folk i større grad vil akseptere naturinngrep i forbindelse med kraftutbygging, tror energiminister Terje Aasland.

  • Øyvind Zambrano Lie

I sitt innlegg på Energi Norges vinterkonferanse i Oslo torsdag påpekte energiminister Terje Aasland (Ap) paradokset at alle vil ha billig strøm, mens motstanden mot bygging av kraftnett og nye kraftverk er så stor. Etter innlegget ble han spurt hva bransjen kan gjøre annerledes, for at man skal få mer...
Artikkelen er 220 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.