krig ukraina
Dette bildet fra krigen i Ukraina er tatt i 2014. Foto: Ukrainas forsvarsdepartement/Wikimedia Commons

Det er til dels store skader og et akutt behov for å reparere gassrør og kraftsystemene, skriver Norsk olje og gass.

  • Øyvind Zambrano Lie

Omtale av DG ECHOs og Energi Communitys mandat og roller er korrigert. Olje- og gasselskapene i Norge og ellers i Europa har under krigen i Ukraina på ulike vis blitt kontaktet av selskaper som opererer energi-infrastrukturen i Ukraina og av representanter for Ukrainas energidepartement. Disse beskriver beskriver en svært vanskelig...
Artikkelen er 449 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.