Sæther
Elisabeth Sæther (Ap) talte på Energi Norges produksjonstekniske konferanse på sin andre dag som statssekretær. Foto: Atle Abelsen

Vindkraft på land skaper arbeidsplasser, understreket den nye statssekretæren, med bakgrunn fra både Energi Norge og Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

– For et døgn siden visste jeg ikke at jeg skulle stå her, men gud, jeg er glad for å stå her, sa Elisabeth Sæther (Ap) på Produksjonsteknisk konferanse (PTK) på Gardermoen tirsdag. Hun tiltrådte mandag som statssekretær i Olje- og energidepartementet, og kommer fra en stilling som politisk rådgiver...
Artikkelen er 360 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.