blyverket
Forbrukerrådet leder Inger Lise Blyverket. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Forbrukere med betalingsproblemer betaler langt mer i påslag for strømmen enn gjennomsnittet i markedet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med kommentar fra energiminister Terje Aasland (Ap). Forbrukere med dårlig økonomi og som ikke klarer å betale regningen, ender opp med de høyeste påslagene, viser en ny rapport fra Forbrukerrådet. En forbruker med betalingsproblemer kan oppleve å betale fem ganger mer i påslag per kilowattime (kWh) enn gjennomsnittet i...
Artikkelen er 646 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.