forbrukerrådet fredrik
Avdelingsdirektør for forbrukerpolitikk og kommunikasjon i Forbrukerrådet, Fredrik Färber. Foto: Von kommunikasjon

Forbrukerrådet advarer mot ekstrempriser kombinert med langsiktige lureavtaler, men spør seg samtidig om rettferdige fastprisavtaler vil føre til sluttbrukerbransjens undergang.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi står overfor en varslet katastrofe for norske forbrukere, sa avdelingsdirektør for forbrukerpolitikk og kommunikasjon i Forbrukerrådet, Fredrik Färber, på et seminar i Oslo* mandag i regi av blant annet Norges tekniske vitenskapsakademi. – Statnetts kortsiktige markedsanalyse spår et kraftunderskudd i Sør-Norge fra 2026. Vi står i en priskrise, vi...
Artikkelen er 605 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.