hydrogenforum
Generalsekretær i Norsk Hydrogenforum, Ingebjørg Telnes Wilhelmsen talte på Energi Norges vinterkonferanse. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Norge er i ferd med å bli akterutseilt, advarer Ingebjørg Telnes Wilhelmsen i Hydrogenforum.

  • Øyvind Zambrano Lie

I Hurdalsplattformen skriver regjeringspartiene at de vil sette et mål for årlig hydrogenproduksjon. – De sier de vil sette et mål. Men istedenfor å skrive at man skal sette et mål, ville jeg satt et mål, jeg. Det er allerede i partiprogrammene, så jeg vet ikke hva vi venter på,...
Artikkelen er 331 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.