eviny
Bildet er fra arbeid ved Grøndalen pumpestasjon i Voss herad. Foto: Eviny

De ansatte i byggseksjonen i Eviny Fornybar blir fra 2. mai en del av Mestas avdeling for anlegg og spesialproduksjon i Leikanger.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er klart etter at begge selskapene har sagt ja til virksomhetsoverdragelse, skriver Eviny i en pressemelding. – Vi er glade for at Mesta kan ta over det dyktige fagmiljøet vårt. Eviny Fornybar har gått fra å være en kraftutbygger til å bli et driftselskap hvor den viktigste oppgaven er...
Artikkelen er 306 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.