rafnes
Petrokjemibedriften INOVYN skal bygge hydrogenfabrikk basert på vannelektrolyse på Rafnes i Telemark. Foto: INOVYN

Enova støtter INOVYNs hydrogenprosjekt på Rafnes i Telemark med ti millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Petrokjemibedriften INOVYN har planer om å bygge hydrogenfabrikk basert på vannelektrolyse på Rafnes i Bamble i Telemark. Nå får forprosjektet ti millioner kroner i støtte fra Enova. – Produksjon av grønt hydrogen er en av de beste mulighetene vi har til å skape et mer bærekraftig globalt lavkarbonsamfunn. Prosjekt Aquarius,...
Artikkelen er 284 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.